Blog

Mirador de l’Aneto, la nova ruta familiar

Tour del Aneto ha posat en marxa aquesta temporada una variant de la ruta, Mirador de l’Aneto, un recorregut més suau, especialment indicat per a realitzar en família.

 

Mirador de l’Aneto dona a conèixer l’Artiga de Lin, dins de les rutes a l’Aneto, i el Coth de Baretja un dels millors miradors del massís de l’Aneto-Maladeta. La ruta, de 3 dies de duració, es pot dur a terme des de principis de maig fins a finals d’octubre.
El recorregut consta de tres etapes. La primera surt de l’Artiga de Lin al Hospice de France. La segona de l’Hospice de France a Bossòst pel Coth de Baretja i la tercera de Bossòst a Vielha pel Cami Reiau. A més, aquesta última etapa pot escurçar amb el Bus Intervall. Les tres etapes poden realitzar-se en dos, tres o quatre dies.
Pel seu menor recorregut i desnivells més suaus, la nova modalitat del Tour del Aneto, està dirigida especialment a aquells que s’inicien en la travessa i al públic familiar. A més, amb etapes de màxim de cinc hores, permet disposar de més tempos lliure , fet pel qual inclou altres propostes complementàries de cultura, natura, shopping o activitats esportives.
Tota la informació sobre recorregut i reserves de Mirador del Aneto.

Deja un comentario