Blog

Cambrils capital gastronòmica de la Costa Daurada

Cambrils és la CAPITAL GASTRONÒMICA de la Costa Daurada, reconeixement obtingut gràcies a les delicioses receptes que els cuiners han heretat dels seus avantpassats i ara ofereixen als seus comensals.

Més de 150 establiments de restauració ho avalen, apostant per la cuina tradicional i també per les noves tendències, unes propostes molt reconegudes que ostenten dos Estrelles Michelin, únics en tota la Costa Daurada, que garanteixen qualitat, servei i el millor producte.

A Cambrils gaudim del binomi mar i terra donat que, a banda de la Confraria de Pescadors, tenim una activa Cooperativa Agrícola que, entre els seus productes, tenen l’ oli verge extra DO Siurana premiat en els darrers anys com el millor d’ Espanya en la seva categoria d’ afruitats madurs.

Cambrils es fixa l’objectiu de promocionar la cuina de temporada durant tot l’any, ideant un CALENDARI GASTRONÒMIC on cada mes s’hi proposen unes jornades gastronòmiques.

Estem orgullosos dels nostres restauradors perquè milloren cada dia els seus serveis, tenim que molts formen part de la marca Cuina Catalana, d’altres estan acreditats com Establiments d’Alimentació Mediterrània, i molts cuinen sense gluten i formen part de l’ Associació de Celíacs. A més, Turisme de Cambrils és membre del Club de Turisme Gastronòmic i de Saborea España.

Consulta la GUIA DE GASTRONOMIA DE CAMBRILS

Deja un comentario